BUTFF – Opgezogen gesprekstoffen opnieuw geordend

De intensiteit van de gebakzucht van een 10er is makkelijk onderschat

De dichtbijslaggever heeft een aantal Butzoekers en Butwilligers gesproken met alle gevolgen van dien. De conclusies zijn samengesmeed in imperfectionistisch verbaal vermaak.

Er valt een krant in de Mark, een monster leest hem en eet de informatie op. Velen bieden zich aan: Wil jij mijn Flamingo zien? Wij zijn vooruitstrevend in de achteruitversnelling in overleg met worstkaasscenarioschrijvers, die de verbanden tussen hond en worst tot het uiterste drijven. Er zijn roddels in omloop dat iemand onder het sadoniem Anton Pik prostitutiesprookjes schrijft.

Tijdens de film is er altijd de mogelijkheid dat er bloed en organen in een schoot van een butzoeker worden gegooid, het slachtoffer denkt dan vaak, bent u helemaal beButterd? Dat komt omdat But zonder thee ook maar Bu is.

Een dame met grote sappige worsten in plastic knoeit charmant op een wachter. Appetijtelijk degens kruisen en worstworstelen maakt gelukkig.

Neuspeuteren is ook een aanrader want:
neuspeuteren blijkt een tranentrekker
neuspeuteren blijkt heel ontspannen?
neuspeuteren blijkt een langdurig en ingewikkeld proces
neuspeuteren doet iedereen.
Wanneer als er toch iemand klaagt, pak ik zelf mijn dwangbuis wel, dat scheelt in de weerstand.

Er is rondvraag gedaan naar een ritueel gerelateerd aan een boodschap. Twee favorieten kwamen naar voren: tradioneel papier maar dan wel eco of een But Creep die met de rechter hand er in wordt gestopt en open gepopt. In beide gevallen moet het ritueel wel volgens traditie worden uitgevoerd, zoals het hoort en onze voorouders dat ook deden.

Iemand vindt ontspanning in zwemmen tussen druiven en stampen met de blote voet. Voor de liefhebber is er ook een plooiflamingo, deze is makkelijker mee te nemen.

Er zijn altijd bijzondere figuren die pizza boven gemiddeld bestellen, en zeer doelgericht zijn hiermee. Zij hergebruiken oude liedjes en performen nieuwe boodschap met unieke danspas. Het hoeft niet symmetrisch te zijn en jij ook niet.

Vandaag staat er gerookt kind op het menu en er zijn nog genoeg worsten als je goed graaft of zoekt. Meer moet er in want ik voel niks, tijd voor de volgende hap. Toverballen in groen paars en de kleur zwarte rook, want helaas worden sommige calorieën al verbrand voor de consumptie. Jonge eendjes worden ontkend, slapende honden blijven slapen en wij zijn geen domme gansjes meer.
Knaagsmakelijk!

Wat hier Gebut op But blijft op But!