News

 • BUTFF - The Hangover, by Psycho Doorman

  The washing machine keeps disturbing my concentration, throwing everything out of reach. The door is locked and nothing comes through. There is a bounty on my rat, or was it a different candybar? One bar from another, the doors look all the same. The Butler taught me some history about coughing and authority, there was something about the code.

 • BUTFF - Klontenservice

  Dat is niet alleen de bijnaam van de zeer kritische hulp van de dichtbijslaggever, maar ook iets dat er bij de bar toevallig in geslopen is. Omdat de cola zich bevindt in een koelkast met humor is deze cola enigszins onderkoeld geraakt. Hierdoor is per ongeluk een nieuw drankje ontstaan dat niet op bestelling beschikbaar is: De ButSlush

  IK KICK OP KLONTJES IN DE COLA!!
  Onverwacht kauwen op koude klonten, Heerlijk!
  Ik blijf het op hoop van zegen bestellen, wie weet komt het een keer op de kaart.

 • BUTFF – Opgezogen gesprekstoffen opnieuw geordend

  De dichtbijslaggever heeft een aantal Butzoekers en Butwilligers gesproken met alle gevolgen van dien. De conclusies zijn samengesmeed in imperfectionistisch verbaal vermaak.

  Er valt een krant in de Mark, een monster leest hem en eet de informatie op. Velen bieden zich aan: Wil jij mijn Flamingo zien? Wij zijn vooruitstrevend in de achteruitversnelling in overleg met worstkaasscenarioschrijvers, die de verbanden tussen hond en worst tot het uiterste drijven. Er zijn roddels in omloop dat iemand onder het sadoniem Anton Pik prostitutiesprookjes schrijft.

 • BUTFF - Ratten vangen!

  Enkele ratten gaven een prachtige performance weg gisteravond, ook de flamingo’s waren fantastisch. Sommige flamingo’s zijn verscheurd en onthoofd aangetroffen, de meesten kwamen met de schrik vrij.
  Van de rat maken we een mitrailleur of ratatouille, afhankelijk van het verloop van de ontleding en de samenstelling die daar uit blijkt. Als u meer weet over de verblijfplaatsen van de ratten kunt u dit altijd melden bij de bar of bij Psycho Doorman die ook als dichtbijslaggever dienst doet. Het misdragende ongedierte moet gestraft worden voor de misdaden tegen de flamingo community.

 • BUTFF – Houd de code in ere!

  De eerste papieren met betrekking tot hoestgedrag stammen van voor de oorlog. Tijd heeft hen geel gevreten, de eerste minderjarige op BUT zonder qr-code is gesignaleerd op het terrein. In sommige tijden was het gele boekje heel populair, iedere snotneus stond geregistreerd. Peuteren was zinloos maar amuserend tijdverdrijf. De code schrijft voor dat Butwilligers niet hoeven te doppen, slechts de Butzoekers. Een flamingo heeft naar horen zeggen haar qr getatoeëerd.

  Fascinatiebewijs

 • BUTFF - Tim gaat kijken en beveelt aan....

  Tim is een echte liefhebber en heeft een aantal favorieten uitgezocht:

  Cyst

  Een film over dokters, een cyst is een blaas met ether in ergens in jouw lichaam. Een enkeling heeft het wel eens op haar kin gehad, ze had een voorkin i.p.v. een onderkin.
  Het is een echte Butfilm, geknutselde effecten, papier maché en heel veel gore en andere troep. Ranzig en grappig.
  Cyst speelt om 17:30 in Chassé, op do 2 sept.

  Sisters With Transistors

 • BUTFF - Das Lied von Schlampirella Langstrumpf

  Is Britney Spears eindelijk uit curatele, kan zij niet naar But komen....
  Heel veel masturberende Butzoekers zijn seksueel gefrustreerd, zij hebben zich massaal vergrepen aan Schlampirella Langstrumpf.

  Schlampirella Langstrumpf

  BUT maal BUT is KUT
  Buttebuttebut en BUT is NEUKEN
  Ik richt de Nieuwe Veste in
  Buttebutte naar mijn eigen zin

  Hai! Schlampi Langstrumpf
  Buttehee buttehee butte hopsasa
  Hai! Schlampi Langstrumpf
  Die doet haar eigen zin

 • BUTVIDEOTHEEK is ONLINE

  (sorry international BUTbuddies, due to geofencing the online program is only available from locations in the Netherlands)

  Are you a real BUTbuddy, but you cannot make it to the festival? Bring the festival home and rent a film at our BUTvideotheek. Next to the offline BUT Film Festival from 1 to 5 September, you can watch your BUT film from your couch, bed or wherever you want.

  Go to the VIDEOTHEEK button on the BUTFF.nl website and choose your film. For 6 euro, you can rent a film at specific times and your choice will stay available to you for 48 hours on Vimeo.